Flowers Tumblr Themes
Lőrinczi Zsófia
Hungary, SZTE-BTK
http://weheartit.com/Ottlin
fotós blogom: http://lorinczizsofi.blogspot.hu/

> Akinek Cher az egyik legnagyobb példaképe, a rock zene a szerelme, és John Lennon; és imád fotózni. Minden vágya eljutni például Norvégiába, és Angliába, bejárni Londont, meg Garsingtont és az összes kis eldugott falut, mert már 15 éves korában Virginia Woolf túladagolást kapott.
és még sorolhatnám.. (vagy egész egyszerűen csak vegyetek nekem egy kib.szott időgépet !!)
szóval minden, amit itt látsz.
#Effie Trinket #Animal Alpha szól a háttérben #hangulat

#Effie Trinket #Animal Alpha szól a háttérben #hangulat


ma reggel, anya felkiáltása után (Esik a hó!), és miután elhúztam a sötétítőfüggönyöm, és lekapcsoltam az ágyam mellett egész éjjel világító földgömb-lámpám, kinéztem az ablakon, és ez a látvány fogadott. na jó.. nem. sajnos nem ült az udvaron egy ilyen róka.. de hullt a hó, méghozzá óriási pelyhekben. egészen kb Kiskunfélegyházáig el is kísért minket a hó Nellivel, (mert összefutottam vele Kecsón az állomáson, és aztán együtt vadásztunk helyet a - szerencsére,- jó meleg vonaton..) de itt Szegeden már semmi.. se hó, se róka, csak az eső..

ma reggel, anya felkiáltása után (Esik a hó!), és miután elhúztam a sötétítőfüggönyöm, és lekapcsoltam az ágyam mellett egész éjjel világító földgömb-lámpám, kinéztem az ablakon, és ez a látvány fogadott. na jó.. nem. sajnos nem ült az udvaron egy ilyen róka.. de hullt a hó, méghozzá óriási pelyhekben.
egészen kb Kiskunfélegyházáig el is kísért minket a hó Nellivel, (mert összefutottam vele Kecsón az állomáson, és aztán együtt vadásztunk helyet a - szerencsére,- jó meleg vonaton..) de itt Szegeden már semmi..
se hó, se róka, csak az eső..


szia kicsi dráágaa.. *-*

szia kicsi dráágaa.. *-*