Flowers Tumblr Themes

Lőrinczi Zsófia . Hungary . SZTE-BTK
http://weheartit.com/Ottlin
http://lorinczizsofi.blogspot.hu/

http://mypolaroidmoments.tumblr.com/

Cher . Djerv . Animal Alpha . Glenn Close . The Beatles . Bródy . Koncz . 20's - 30's . 60's - 70's . Norvégia . Anglia . dr pepper . canon . drámák . színház . tea . Virginia Woolf . ZENE

#Effie Trinket #Animal Alpha szól a háttérben #hangulat

#Effie Trinket #Animal Alpha szól a háttérben #hangulat

ma reggel, anya felkiáltása után (Esik a hó!), és miután elhúztam a sötétítőfüggönyöm, és lekapcsoltam az ágyam mellett egész éjjel világító földgömb-lámpám, kinéztem az ablakon, és ez a látvány fogadott. na jó.. nem. sajnos nem ült az udvaron egy ilyen róka.. de hullt a hó, méghozzá óriási pelyhekben. egészen kb Kiskunfélegyházáig el is kísért minket a hó Nellivel, (mert összefutottam vele Kecsón az állomáson, és aztán együtt vadásztunk helyet a - szerencsére,- jó meleg vonaton..) de itt Szegeden már semmi.. se hó, se róka, csak az eső..

ma reggel, anya felkiáltása után (Esik a hó!), és miután elhúztam a sötétítőfüggönyöm, és lekapcsoltam az ágyam mellett egész éjjel világító földgömb-lámpám, kinéztem az ablakon, és ez a látvány fogadott. na jó.. nem. sajnos nem ült az udvaron egy ilyen róka.. de hullt a hó, méghozzá óriási pelyhekben.
egészen kb Kiskunfélegyházáig el is kísért minket a hó Nellivel, (mert összefutottam vele Kecsón az állomáson, és aztán együtt vadásztunk helyet a - szerencsére,- jó meleg vonaton..) de itt Szegeden már semmi..
se hó, se róka, csak az eső..

szia kicsi dráágaa.. *-*

szia kicsi dráágaa.. *-*