Flowers Tumblr Themes
Lőrinczi Zsófia
Hungary, SZTE-BTK
http://weheartit.com/Ottlin
fotós blogom: http://lorinczizsofi.blogspot.hu/

> Akinek Cher az egyik legnagyobb példaképe, a rock zene a szerelme, és John Lennon; és imád fotózni. Minden vágya eljutni például Norvégiába, és Angliába, bejárni Londont, meg Garsingtont és az összes kis eldugott falut, mert már 15 éves korában Virginia Woolf túladagolást kapott.
és még sorolhatnám.. (vagy egész egyszerűen csak vegyetek nekem egy kib.szott időgépet !!)
szóval minden, amit itt látsz.
Glenn ma hajnalban konferált, meg miegymás.. én pedig nem láttam. :c

Glenn ma hajnalban konferált, meg miegymás.. én pedig nem láttam. :c


megihletett a fatal attraction, és a h&m tavaszi kollekciója. ..és talán ami a legszebb az egészben, hogy ezek a darabok nem is drágák! :3cipő - 3490 ftpulcsi - 2990 ftkabát - 8990 ftnyaklánc - 1290 ftgyűrűk - 1290 ftszemfesték - 1290 ft

megihletett a fatal attraction, és a h&m tavaszi kollekciója.
..és talán ami a legszebb az egészben, hogy ezek a darabok nem is drágák! :3

cipő - 3490 ft
pulcsi - 2990 ft
kabát - 8990 ft
nyaklánc - 1290 ft
gyűrűk - 1290 ft
szemfesték - 1290 ft


Glenn Close film, vagy sorozat karakter.

a napokban fejeztem be újra a damagest,  máris rohadtul hiányzik. és hogy ne kezdjem újra ilyen hamar, (már vagy ötödjére,) elkezdtem a the shield 4. évadát, mert hát abban az egyben játszik Close, és még úgy sem láttam.
a két sorozat ég és föld! a damages után a the shield egy nagy rakás kaka, nem éppen a legmegfelelőbb választás, de nem gáz, kitartó vagyok. c:

..szóval ezek a körülmények ihlették az újabb 10-es listámat.
elgondolkodtam azon, hogy vajon mely’ Close karakterek kerülnének fel az én 10-es listámra, és úgy egyáltalán, melyikőjük lenne az első? elkezdtem tehát számolgatni, hasonlítgatni, és.. rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nincs egyszerű dolgom! de aztán nagy nehezen (BAROMI NEHEZEN!) kialakult az a lista.. c:

10. Mrs. Wittenborn - Evening (Este)
9. Claire Wellington - The Stepford Wives (A stepfordi feleségek)
8. Gertrúd - Hamlet
7. Férula Trueba - The House of the Spirits (A kísértetház)
6. Cruella de Vil - 101 Dalmatians (101 kiskutya)
5. Marquise de Merteuil - Dangerous Liaisons (Veszedelmes viszonyok)
4. Albet Nobbs - Albert Nobbs
3. Eleanor of Aquitaine - The Lion in Winter (Az oroszlán télen)
2. Alex Forrest - Fatal Attraction (Végzetes Vonzerő)
1. Patty Hewes - Damages (A hatalom hálójában)


most, hogy újra mindenki oscar-lázban ég, (meg amúgy is,) gondoltam megmutatom, nekem mi jut eszembe erről a méltán neves, híres, és nagyszerű díjátadóról, elismerésről,.. — most nézz a képre —..AZBASZDMEG, HOGY ENNEK A NŐNEK MÉG NINCS EGYETLEN OSCARJA SEM!!! ..pedigugye,hogymilyenszépenmutatnakegyütt?!… :3 :o :@

most, hogy újra mindenki oscar-lázban ég, (meg amúgy is,) gondoltam megmutatom, nekem mi jut eszembe erről a méltán neves, híres, és nagyszerű díjátadóról, elismerésről,..

— most nézz a képre —

..AZBASZDMEG, HOGY ENNEK A NŐNEK MÉG NINCS EGYETLEN OSCARJA SEM!!!
..pedigugye,hogymilyenszépenmutatnakegyütt?!… :3 :o :@


Patty Hewes, aki
mindig kemény, mindig öntudatos, mindig,.. mindig..
..kivéve, amikor nem. c:


ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom meg ezt a filmet, (rend.: Szabó István) azonnal jelezze legyen oly’ szíves! *-*


közvetlenül egymás után megtekintve az albert nobbsot és a vaslady-t, már ezer-millió százalékra megbizonyosodtam afelől, hogy 2012-ben az oscart glenn close érdemelte volna meryl helyett!.. 
és mi sem bizonyítja jobban ezt az állításomat mint az, hogy anyával (aki amúgy óriási streep fan,) a nobbs után vagy fél órás megbeszélést tartottunk, és kiveséztük a filmet, valamint glenn játékát; míg a vaslady befejeztekor hosszú csönd következett, és maradt is.

ezzel persze nem azt mondom, hogy streep rosszul csinálta amit csinált! sőt! ..hozta a tőle már elvárásnak tekinthető színvonalat, ez kétségtelen,.. jó volt ő.
de ahogy ő is mondta a díj átvételekor: most biztosan egész amerika (és az egész világ úgy egyáltalán) azt gondolja.. jaaaj nee.. már megiiint..
igen. ebben igaza volt. én speciel legalább is ezt gondoltam azokban a percekben. no meg azt is, hogy (a rohadt életbe!! büdös picsábaaa!!!) ez érthető.
elvégre az ilyen nagyszabású, és ilyen nagy személyekről szóló életrajzi filmekért mindenki megkapja ami jár neki (és/vagy - leginkább - annak az illetőnek, akit játszik (?))..
szóval lényeg a lényeg, margaret thatcher mellett egy albert nobbsnak semmi esélye.


legnagyobbak.

legnagyobbak.


Next Page